Twente65plus Uitzendbureau

Wierdensestraat 136, 7604 BM  ALMELO
T 0546 – 843 150
E info@twente65plus.nl

Twente65plus volgt de ABU CAO voor uitzendkrachten.

Twente65plus uitzendbureau werkt samen met Betuwe65plus- en Veluwe65plus uitzendbureau

Patrick Kleijer

Patrick Kleijer

Directeur

Vanaf de oprichting in maart 2012 zijn we inmiddels al bijna 7 jaar een stabiel uitzendbureau met veel klanten in Twente en omgeving. Een erg interessante markt waarin wij veel mogelijkheden bieden en inmiddels meer dan 1.250 inschrijvingen hebben van actieve 65plussers. Erg bevredigend werk voor een doelgroep die onmisbaar is geworden.

Wim Hendrikse

Wim Hendrikse

Klant Manager

Vanaf het begin ben ik betrokken bij Twente65plus. Eerst werkzaam bij een opdrachtgever van Twente65+ Uitzendbureau en nu actief als klant manager. Door de jaren heen is het mooi om te zien hoe wij als uitzendbureau zijn gegroeid. Het is een mooie uitdaging om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Sylwia Botter

Sylwia Botter

Office Medewerker

Vanaf januari 2018 maak ik deel uit van het team van Twente65plus. Met veel enthousiasme ga ik met mijn administratieve achtergrond aan de slag en zal onder andere de facturatie en verwerkingen in de database op mij nemen. Tevens zal ik Wim en Patrick helpen om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Ik heb er veel zin in!

Contactformulier