Contact

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment.
Dat is waar het om draait.

Met onze diensten en advies praten wij graag met u verder!

Patrick Kleijer

Patrick Kleijer

Directeur

Vanaf de oprichting in maart 2012 zijn we inmiddels al ruim 10 jaar een stabiel uitzendbureau met veel klanten in Twente en omgeving. Een erg interessante markt waarin wij veel mogelijkheden bieden en inmiddels meer dan 4.500 inschrijvingen hebben van actieve 65plussers. Erg bevredigend werk voor een doelgroep die onmisbaar is geworden.

Sylwia Botter

Sylwia Botter

Office Medewerker

Al meerdere jaren maak ik deel uit van het team van Twente65plus. Met mijn ruime administratieve achtergrond verwerk ik onder andere de facturatie en verzorg ik wekelijks de database. Tevens help ik Wim en Patrick om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Ik werk hier met veel plezier!

Wim Hendrikse

Wim Hendrikse

Klant Manager

Vanaf het begin ben ik betrokken bij Twente65plus. Eerst werkzaam bij een opdrachtgever van Twente65+ Uitzendbureau en nu actief als klant manager. Door de jaren heen is het mooi om te zien hoe wij als uitzendbureau zijn gegroeid. Het is een mooie uitdaging om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Zeppi Azemi

Zeppi Azemi

Office Medewerker

Na verschillende jobs, werk ik met veel plezier bij Twente65plus Uitzendbureau. Ik vind het een leuke en interessante doelgroep, heb fijne collega’s en administratief is het voor mij een mooie uitdaging!

vakkundig personeel laag tarief

Neem nu contact met ons op

Twente65plus Uitzendbureau Almelo

BACHLAAN 35, 7604 EN  ALMELO
T 0546 – 843 150
E info@twente65plus.nl

Twente65+ senioren uitzendbureau Almelo volgt de ABU CAO voor uitzendkrachten.