Patrick Kleijer

Patrick Kleijer

Directeur

Vanaf de oprichting in maart 2012 zijn we inmiddels al ruim 8 jaar een stabiel uitzendbureau met veel klanten in Twente en omgeving. Een erg interessante markt waarin wij veel mogelijkheden bieden en inmiddels meer dan 2.500 inschrijvingen hebben van actieve 65plussers. Erg bevredigend werk voor een doelgroep die onmisbaar is geworden.

Sylwia Botter

Sylwia Botter

Office Medewerker

Vanaf januari 2018 maak ik deel uit van het team van Twente65plus. Met veel enthousiasme ga ik met mijn administratieve achtergrond aan de slag en zal onder andere de facturatie en verwerkingen in de database op mij nemen. Tevens zal ik Wim en Patrick helpen om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Ik heb er veel zin in!

Wim Hendrikse

Wim Hendrikse

Klant Manager

Vanaf het begin ben ik betrokken bij Twente65plus. Eerst werkzaam bij een opdrachtgever van Twente65+ Uitzendbureau en nu actief als klant manager. Door de jaren heen is het mooi om te zien hoe wij als uitzendbureau zijn gegroeid. Het is een mooie uitdaging om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Zeppi Azemi

Zeppi Azemi

Office Medewerker

Na verschillende jobs, werk ik nu sinds juni 2019 bij Twente65plus Uitzendbureau. Ik vind het een leuke en interessante doelgroep, heb fijne collega’s en administratief is het voor mij een mooie nieuwe uitdaging! Heb er veel zin in.

Bedrijfsvideo

Neem nu contact met ons op

Wat zoekt u voor werknemer?

U kunt zich inschrijven bij Twente65plus vanaf uw pensioengerechtigde leeftijd. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig mogelijk via onderstaand inschrijfformulier. Graag zo volledig mogelijk invullen svp.

* Verplicht veld


Twente65plus Uitzendbureau Almelo

BACHLAAN 35, 7604 EN  ALMELO
T 0546 – 843 150
E info@twente65plus.nl

Twente65+ senioren uitzendbureau Almelo volgt de ABU CAO voor uitzendkrachten.