Uitzendkracht

Inschrijven vanaf pensioengerechtigde leeftijd

U kunt zich inschrijven bij Twente65plus vanaf uw pensioengerechtigde leeftijd. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig mogelijk via onderstaand inschrijfformulier 65plus op onze website.

U kunt zich gratis inschrijven bij Twente65plus. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig mogelijk via onderstaand inschrijfformulier. Graag zo volledig mogelijk invullen svp.

* Verplicht veld


Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s? Uw kennis en ervaring inzetten?
Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen?
Werk voor 65 plussers. Dat kan bij Twente65plus Uitzendbureau!

Werken na uw 65ste biedt onder andere de volgende voordelen:

U draagt als 65-plusser minder sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- uitkering/pensioen.

Wij hebben werk voor 65 plussers. Bent u geïnteresseerd in een leuke baan en 65 jaar of ouder? Schrijf u dan kosteloos in bij Twente65plus als werkzoekende. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij ons kantoor in Almelo.

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?
Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen, bijverdienen zoveel als u wilt. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.
Wel raden wij altijd aan na te denken over evt. subsidies die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt.

Hoeveel ga ik verdienen?
Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?
Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte omschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Boven de 10 km woon- werkverkeer worden de reiskosten vergoed à 21 ct per km.

Hoeveel belasting ga ik betalen?

Er van uitgaande dat u AOW ontvangt: houden wij 19,03 % loonheffing in. Wij houden geen rekening met heffingskortingen.

Ben ik verzekerd als ik werk als uitzendkracht?

Ja, wanneer u werkt als uitzendkracht valt u onder de aansprakelijkheidsverzekering van de opdrachtgever waar u voor werkt.

Nieuwsartikelen over pensioen, AOW en bijverdienen, die in de media verschijnen plaatsen wij op
onze Facebook pagina zodat u ze altijd weer kunt teruglezen.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65 plusser!