Werk voor 65-plussers

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s doorbrengen? Uw kennis en ervaring inzetten? Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen? Dat kan via Twente65plus Uitzendbureau!

Werken als AOW’er biedt de volgende voordelen:

U draagt als AOW’er geen sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- en/of pensioen uitkering.

Wij hebben werk voor senioren. Bent u geïnteresseerd in een leuke (bij)baan? Schrijf u dan kosteloos in bij Twente65plus als werkzoekende. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij ons kantoor in Almelo. Desgewenst sturen we het u toe.

Veel gestelde vragen (en antwoorden)

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.)

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte profielomschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt, zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen hiervan.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65-plusser!

Vacatures 65-plussers

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van onderstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature elders.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 0546-843150 of stuur een email naar info@twente65plus.nl

Openstaande vacatures: