Werk als timmerman via uitzendbureau. Op zoek naar personeel?

Ik zoek een baan

Twents uitzendbureau 65plus biedt de leukste uitzendbanen. Bent u op zoek naar een baan in de productie, logistiek, techniek, ICT, kantoor, bouw etc. dan is Twente 65+ Uitzendbureau het uitzendbureau waar u moet zijn. Met spreiding over Enschede, Hengelo, Almelo en verder Actief voor 65plussers in heel Twente doen wij ons best in je carrière na je 65ste. Wij zijn geworteld in het mooie Twente en beschikken over een uitgebreid netwerk van grote en kleine opdrachtgevers voor wie wij tijdelijk werk kunnen regelen. Afhankelijk van de opdrachtgever kan dit een vaste of tijdelijke baan zijn.

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s doorbrengen? Uw kennis en ervaring inzetten? Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen? Dat kan via Twente65plus Uitzendbureau uit Almelo.

U draagt als AOW’er geen sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- en/of pensioen uitkering.

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

  • Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen.
  • U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.)

Hoeveel ga ik verdienen?

  • Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Te allen tijde €13,27 per uur. Hier bovenop komt nog het vakantiegeld en de vergoeding vakantiedagen.
  • Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.
  • Indien met eigen vervoer reiskosten €0,23 per kilometer.

Moet ik een cv hebben?

  • Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte profielomschrijving, opgesteld naar aanleiding van de door u verstrekte gegevens op het inschrijfformulier. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om een cv vraagt, zullen wij om een cv vragen en kunnen wij u eventueel helpen bij het opstellen hiervan.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn!

Twente65plus Uitzendbureau

Opgericht in 2011

Bachlaan 35  |  7604 EN ALMELO
T 0546 843 150

KVK 52264556
Wij hanteren de ABU CAO voor uitzendkrachten
Lees hier onze privacyverklaring

Bedankt voor uw bezoek!

Uitzendbureau in Almelo Uitzendbureau in Hengelo Uitzendbureau in Enschede Uitzendbureau in Twente