[dflip id="4310"]

Omrekenfactor 1.6 Gevestigd in Almelo Ruim 10 jaar actief 2.500 inschrijvingen Vanaf €18,50 per uur Klantwaardering van 9.2 De 65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente

Op zoek naar personeel?

Veel bedrijven kampen met personeelstekorten. Wij bieden hiervoor een uitkomst. Onze 65-plus medewerkers zijn niet alleen flexibel maar ook betrouwbaar, serieus en vakkundig. Flexibel en ervaren.

Ruime database

Twente65plus Uitzendbureau beheert een database van meer dan 2.500 kandidaten allen afkomstig uit Twente en voorheen werkzaam geweest in vrijwel alle branches. Al ruim 10 jaar verzorgen wij succesvol uitzendkrachten door heel Twente.

Snelle werkwijze

  • u geeft uw vacature door op het formulier op deze pagina
  • of per telefoon 0546-843150
  • u ontvangt de profielen van een aantal geschikte kandidaten
  • u kiest met wie u wilt kennismaken; wij regelen een gesprek
Op zoek naar Personeel

Onze Wim van 65plus uitzendbureau als oudere werkzaam bij ons buro 65+

Aantrekkelijk tarief

Wij hanteren een omrekenfactor van 1.6 Hierdoor is ons uurtarief veel scherper dan een regulier uitzendbureau die doorgaans een omrekenfactor van 2.2 of hoger hanteert. Dit scheelt vele euro’s per gewerkt uur. Na plaatsing verzorgen wij het papierwerk en de verloning naar de medewerker. Het inlenen van personeel gaat gemakkelijk bij ons 65plus uitzendbureau, de 65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente. U krijgt alleen een factuur van de gewerkte uren.

Bochure

Download hier onze brochure.

Inschrijvingen uit diverse beroepsgroepen

Flexibel en snel inzetten van senioren

Het inzetten van ouderen op de arbeidsmarkt in Twente beheersen wij al sinds 2011. Door onze jaren lange ervaring krijgen wij heel snel de juiste persoon op de juiste plek én tegen een interessant tarief! De 65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente.

Wat belangrijke punten:

  • U als werkgever wil graag tijdelijk personeel.
  • Arbeidsdeskundige Senioren Actief als 65plusser.

Lees verder

De 65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente

Vacature aanmelden

Wilt u personeel inhuren en een vacature bij Twente65plus aanmelden? Graag zoeken wij vrijblijvend voor u naar de meest geschikte kandidaat. Vul onderstaand formulier in en wij gaan direct aan de slag bij de 65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente. Wilt u liever meteen contact? Bel 0546-843150 of mail ons

email adres 65plus uitzendbureau Twente

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wilt u liever meteen contact met de
65plus uitzendspecialist voor senioren in Twente?

Bel 0546-843150

Bedankt voor uw bezoek!

Twente65plus Uitzendbureau
Bachlaan 35 | Almelo