Werkgever

UITZENDBUREAU 65PLUS ALMELO

Twente65+ is een uitzendbureau voor ouderen uit Almelo. In 2012 is 65plus uitzendbureau Twente gestart. Hoewel er al meerdere uitzendbureaus voor senioren waren in Nederland, hebben wij het anders aangepakt. Een aantal bureaus zijn gevestigd in het westen van het land. Hierdoor is er geen persoonlijk contact vanuit de regio en spreekt men de taal niet. Daardoor was er nauwelijks of geen persoonlijke bemiddeling mogelijk tussen actieve 65-plussers en bedrijven. “Ik heb vaker zukke haans heur’n kreain, mer sanderdaags veuln ze dood van ‘n stok.”

TWENTE65PLUS WERKZAAM IN TWENTE EN OMSTREKEN

Wij als Twentenaren hebben er voor gekozen om vanuit Twente te werken. Op deze manier bemiddelen we gemakkelijk tussen een grote groep uitzendkrachten en bedrijven. Wel klook is, heurt één woord en begrip der twee.”  Vanuit Almelo opereren we als ouderen uitzendbureau door heel Twente. Inmiddels hebben wij ruim 4.500 uitzendkrachten die voor ons en onze klanten erg waardevol zijn. De 65-plussers die bij ons zijn aangesloten, hebben jarenlange ervaring, een professionele werkhouding, een klantvriendelijke uitstraling en de motivatie om hard te werken.

PERSOONLIJKE MATCH TUSSEN WERKGEVER EN WERKNEMER

Onze intercedenten (Wim, Sylwia en Patrick) van ons uitzendbureau voor senioren hebben zelf jaren gewerkt in verschillende branches. Hierdoor hebben zij kennis en ervaring over de diverse sectoren. Zo maken zij gemakkelijk een juiste klik tussen bedrijf en uitzendkracht. Wij zijn gespecialiseerd in werk voor 65-plussers. Door ervaring weten wij als geen ander met welke eisen we rekening moeten houden bij het vinden van een passende vacature. Bovendien betrekken we ook altijd uw persoonlijke wensen en eisen bij het zoeken naar een match. Wij gaan graag voor u aan de slag om voor een aantrekkelijke medewerker te zorgen.

ZEER SCHERP UURTARIEF!

Omdat wij uitsluitend 65plussers uitzenden kunnen wij veel lagere tarieven hanteren dan reguliere uitzendbureaus. Dit scheelt vele euro’s per gewerkt uur op uw loonkosten t.o.v. uw eigen personeel. Onze tarieven zijn veel scherper dan dure reguliere uitzendbureaus die doorgaans een omrekenfactor hanteren van 2,2 of hoger. Bij Twente65plus is de omrekenfactor 1.6 ! Reeds 400 bedrijven gingen u voor.

Snel uw uitzendtarief berekenen?

Bereken eenvoudig uw uitzendtarief met onderstaande schuifbalk.

11.5
Afhankelijk van de functie en eventuele CAO
Uw loonkosten per uur (Excl. BTW) €

DE BESTE KANDIDAAT TEGEN DE BESTE VOORWAARDEN?

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans ingevoerd, met als doel de kloof tussen vast personeel en flexwerkers te verkleinen. Wilt u weten of flexibel personeel nog wel een betaalbare optie is voor u? Ons antwoord: zeker! Bel 0546-843 150 of stuur een email naar info@twente65plus.nl

REFERENTIES:

 

WITZAND BOUWMATERIALEN

“We doen al geruime tijd zaken met Twente65Plus. Dat bevalt erg goed. De medewerkers hebben genoeg (levens-) ervaring, leren snel, zijn betrouwbaar en goed inzetbaar op verschillende plekken in onze magazijnen.”

JAN HEIN WITZAND
WITZAND BOUWMATERIALEN BV

INROPA TINY HOUSES

“Tiny Houses bouwen vereist een multidisciplinaire aanpak, want vanaf bouwtekeningen worden complete woonhuisjes gebouwd op verrijdbare onderstellen. Geweldig om te zien dat de medewerkers van Twente65plus hun ervaring en kennis inzetten om de woondroom van jongeren te realiseren.”

ROBIN ZWARTEVEEN
DIRECTEUR INROPA TINY HOUSES

PM AEROTEC B.V. – PM PRECISION B.V.

“De medewerkers die via Twente65Plus bij ons bedrijf werkzaam zijn hebben allen veel ervaring en zijn direct inzetbaar op hun vakgebied. Een welkome aanwinst vanuit dit bureau welke ik iedereen kan aanbevelen!”

MARIËLLE VAN DER MECHÉ
HR ADVISEUR PM AEROTEC B.V. – PM PRECISION B.V.

BRAAKHUIS BORNE METAALTECHNIEK

“Wim Hendrikse van Twente65Plus heeft ons in contact gebracht met een technische kandidaat. We zijn vol lof over deze actieve 65 plusser. Hij was zeer breed en flexibel inzetbaar. In plaats van enkele weken is hij 1,5 jaar bij ons werkzaam geweest. ”

PETRA TER MORS
BRAAKHUIS BORNE METAALTECHNIEK